Doelgerichte zakelijke fotografie met beleving

Zakelijke fotografie of bedrijfsfotografie is een belangrijk onderdeel van de visuele identiteit en branding van je bedrijf. De missie, visie, kernwaarden en het doel van jouw bedrijf zijn de basis van elke bedrijfsreportage of zakelijke fotoshoot.

Goede zakelijke foto's brengen sfeer en emotie over

 

Ze bepalen of potentiële klanten of toekomstige werknemers verder lezen of klikken. Mensen zijn visueel ingesteld: eerst zien, dan pas verder lezen of scrollen. Elke business fotoshoot is anders en is maatwerk. Wat ik het liefste doe als bedrijfsfotograaf, is professionele authentieke beelden maken die je raken. Ieder bedrijf en persoon is uniek.

Bedrijfsfotografie, beeldbank, personal branding en corporate branding

Bedrijfsfotografie en portretfotografie brengen jouw bedrijf in beeld. En laten zien waar jij als ondernemer, man/vrouw achter het bedrijf, voor staat. Ik maak jouw bedrijf, cultuur, kernwaarden en visie, menselijk en zichtbaar. Door medewerkers, producten, diensten en de werkomgeving te fotograferen. Hoe we dit aanpakken, bespreken we tijdens een brainstormsessie op locatie of via Face Time. We bespreken dan onder andere het doel van de fotoshoot, de doelgroep en de online en offline media waarvoor de beelden gebruikt gaan worden. 


Beeldbank van professionele en sfeervolle zakelijke beelden

In alle hectiek van de dag wil je snel een bericht op social media of je website posten, maar je hebt net niet de juiste beelden. Stockfoto's zijn vaak te algemeen, waardoor jouw bericht minder goed presteert. Het is prettig om een eigen beeldbank van professionele en sfeervolle foto's van jouw bedrijf en medewerkers aan te leggen. Je hebt dan altijd zakelijk goede foto's. Die je op elk moment voor alle online en offline communicatiekanalen kunt gebruiken. 

De voordelen van jouw eigen persoonlijke beeldbank

  • Persoonlijk zakelijke beelden zijn authentiek, trekken de aandacht en haalt jouw doelgroep dichterbij
  • Stockfoto's prikkelen minder en zijn per stuk relatief prijzig
  • Serie van zakelijke foto's die alle facetten van jouw bedrijf laten zien
  • Variatie, niet steeds dezelfde foto's die gebruikt worden
  • Uitstraling van kwaliteit en professionaliteit
  • Herkenning, zichtbaarheid en stijleenheid door dezelfde nabewerking

Pakketten en prijzen bedrijfsfotografie van uwbedrijfsfotograaf.nl

Je zet je persoonlijk, kennis, ervaring en uitstraling in om jezelf te onderscheiden. Je laat jouw doelgroep zien wie je bent en waar je voor staat. Naast een goed verhaal heb je mooie professionele foto's nodig die jouw boodschap versterken en zichtbaarheid creëren. Berichten met persoonlijke beelden worden veel beter bekeken. Jouw gezicht, oogopslag en expressie zijn de blikvangers. Tijdens een personal branding shoot zorg ik ervoor dat je ontspannen en natuurlijk gefotografeerd wordt. 


Abonnement Social Media Fotografie van uwbedrijfsfotograaf.nl

Wil je meerdere malen per jaar professionele zakelijke foto's laten maken? Bijvoorbeeld in verschillende settings, afdelingen en op meerdere locaties. Met een abonnement op socialmediapakketje.nl zorg je ervoor dat je website en social media kanalen altijd voorzien zijn van up-to-date beeldmateriaal. Voor een scherpe prijs heb je voldoende professionele foto's om het hele jaar zichtbaar te zijn. 

 

Ben je benieuwd of Social Media Fotografie iets voor jou en jouw bedrijf is? Vul dan onderstaand contactformulier in. Dan maken we snel een afspraak.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.