Beeld & website & social media ondersteuning

Zakelijke beelden, webdesign en social media support

Wil jij laten zien en voelen waar jouw bedrijf voor staat? Zakelijke fotografie of bedrijfsfotografie is een belangrijk onderdeel van de visuele identiteit en branding van je bedrijf. Goede zakelijke foto’s geven direct een gevoel. En brengen sfeer, emoties en een verhaal over. Ze bepalen of potentiele klanten en toekomstige werknemers verder lezen of klikken. Belangrijke online communicatiekanalen zijn jouw website en social media. Is jouw website aan vernieuwing toe? Of heb je hulp nodig bij het doelgericht inzetten van jouw social media kanalen. Dan kun je een beroep op mij doen. Ik ben bedrijfsfotograaf en heb ervaring met het bouwen en ontwerpen van websites en social media support.

Bedrijfsfotografie, beeldbank, personal branding en corporate fotografie

Bedrijfsfotografie en portretfotografie brengen jouw bedrijf in beeld. En laten zien waar jij als ondernemer, man/vrouw achter het bedrijf, voor staat. Ik maak jouw bedrijf, cultuur, kernwaarden en visie menselijk en zichtbaar. Door medewerkers, producten, diensten en de werkomgeving te fotograferen. Hoe we dit aanpakken, bespreken we tijdens een brainstormsessie op locatie of via FaceTime. We bespreken dan onder ander het doel van de business fotoshoot, de doelgroep en de online en offline media waarvoor de beelden gebruikt gaan worden.


Het bouwen en ontwerpen van een nieuwe website

Ik bouw en ontwerp professionele responsive (schaalbare) websites op maat met de techniek van Jimdo. Van eenvoudige, meer complexe zakelijke websites tot bijvoorbeeld webwinkels. Het complete proces neem ik uit handen: van de registratie van de domeinnaam tot de lancering en hosting van de website.


Ondersteuning en beheer social media

Zakelijke social media zijn een verlengstuk van je bedrijf en huisstijl. Idealiter zijn ze een onderdeel van je marketingplannen en -doelstellingen. Kom je er niet aan toe om jouw social media kanalen bij te houden? En deze doelgericht en krachtig in te zetten? Ik neem het beheer graag uit handen. Om mijn ondersteuning vorm te geven en je op weg te helpen, heb ik vier pakketten ‘zakelijke beelden en social media support’ samengesteld. Maatwerk is uiteraard ook mogelijk.