Zakelijke beelden en ondersteuning social media

Mooie (profiel)foto’s voor je zakelijke social media kanalen nodig? Die maak ik graag tijdens een business fotoshoot of bedrijfsreportage. Met deze zakelijke foto’s kun je een eigen beeldbank aanleggen. Die je voor allerlei online en offline communicatiemiddelen kunt gebruiken. Dan ben je altijd verzekerd van kwalitatieve beelden. Dus geen stress meer als er in alle haast een bericht gepost moet worden. Heb je hulp nodig met het beheren van jouw social media kanalen? Dan kun je een beroep doen op mijn social media expertise

Doelgerichte zakelijke fotografie met beleving

Zakelijke fotografie of bedrijfsfotografie is een belangrijk onderdeel van de visuele identiteit en branding van je bedrijf. Goede zakelijke foto’s brengen sfeer en emoties over. En bepalen of potentiele klanten en toekomstige werknemers verder lezen of klikken. Mensen zijn visueel ingesteld: eerst zien, dan pas verder lezen of scrollen. 

Bedrijfsfotografie, beeldbank, personal branding en corporate fotografie

Bedrijfsfotografie en portretfotografie brengen jouw bedrijf in beeld. En laten zien waar jij als ondernemer, man/vrouw achter het bedrijf, voor staat. Ik maak jouw bedrijf, cultuur, kernwaarden en visie menselijk en zichtbaar. Door medewerkers, producten, diensten en de werkomgeving te fotograferen. Hoe we dit aanpakken, bespreken we tijdens een brainstormsessie op locatie of via FaceTime. We bespreken dan onder ander het doel van de business fotoshoot, de doelgroep en de online en offline media waarvoor de beelden gebruikt gaan worden.


Ondersteuning en beheer zakelijk social media

Zakelijke social media zijn een verlengstuk van je bedrijf en huisstijl. Idealiter zijn ze een onderdeel van je marketingplannen en -doelstellingen. Kom je er niet aan toe om jouw social media kanalen bij te houden? En deze doelgericht en krachtig in te zetten? Ik neem het beheer graag uit handen. 

Mijn social media support bestaat onder andere uit:

  • een plan van aanpak en social media strategie per kanaal. Facebook vraagt om een andere aanpak dan bijvoorbeeld LinkedIn en Instagram;
  • goede zakelijke beelden, die op dezelfde manier zijn bewerkt;
  • een consistent gebruik van kleuren in je uitingen. Gebruik steeds dezelfde kleuren;
  • lettertypes die passen bij je merk, mocht er nog geen huisstijllettertype zijn;
  • kaders, sjablonen en frames voor verschillende social media berichten;
  • het bedenken van content en acties;
  • het schrijven en coördineren van content in samenwerking met tekstschrijvers in mijn netwerk;
  • advertentiebeheer (inclusief budget): het plaatsen van advertenties en gesponsorde berichten.

Pakketten en prijzen  sociaal media support van uwbedrijfsfotograaf.nl

Om je op weg te helpen, heb ik vier pakketten 'social media support’ samengesteld: BASIC, PRO, Expert en Expert+. Deze geven keuze in de mate van ondersteuning en het aantal te posten berichten per week. Heb je nog aanvullende eisen en wensen? Dan hoor ik deze graag en maken we het betreffende pakket geheel op maat voor jouw bedrijf.