Professionele foto's, websitebouw en webdesign

Een foto op een website moet meer zijn dan een mooi plaatje. Foto’s moeten een verhaal, boodschap en gevoel overbrengen of een product verkopen. Beelden bepalen of potentiele klanten en toekomstige werknemers verder lezen of klikken. Ze zijn een belangrijk onderdeel van de visuele identiteit (missie, visie en kernwaarden) en branding van je bedrijf. De website is één van je belangrijkste communicatiemiddelen. Alle elementen van een website – uitstraling, beelden, tekst, en toon – moeten samen een krachtig geheel vormen. Mijn grote voordeel is dat ik als bedrijfsfotograaf zakelijke foto’s kan maken en websites kan ontwerpen en bouwen. 

Bedrijfsfotografie, beeldbank, personal branding en corporate fotografie

Bedrijfsfotografie en portretfotografie brengen jouw bedrijf in beeld. En laten zien waar jij als ondernemer, man/vrouw achter het bedrijf, voor staat. Ik maak jouw bedrijf, cultuur, kernwaarden en visie, menselijk en zichtbaar. Door medewerkers, producten, diensten en de werkomgeving te fotograferen. Hoe we dit aanpakken, bespreken we tijdens een brainstormsessie op locatie of via Face Time. We bespreken dan onder het doel van de fotoshoot, de doelgroep en de online en offline media waarvoor de beelden gebruikt gaan worden. 


Het bouwen en ontwerpen van een nieuwe website

 

Heb je behalve goede zakelijke foto’s ook een nieuwe website nodig? Ik bouw en ontwerp professionele responsive (schaalbare) websites op maat met de techniek van Jimdo. Van eenvoudige, meer complexe zakelijke websites tot bijvoorbeeld webwinkels.

SEO webteksten voor leesbaarheid en vindbaarheid

Beeld en tekst vormen samen jouw boodschap. Ze moeten in balans zijn en elkaar bekrachtigen. Tekst geeft extra uitleg en voegt waarde aan de foto’s toe. Sterke SEO websiteteksten zijn belangrijk voor de leesbaarheid en vindbaarheid in Google (zoekmachineoptimalisatie). Voor het schrijven van rake webteksten, werk ik samen met professionele tekstschrijvers. 

Registratie domeinnaam, bouw en hosting van de nieuwe website

Ik verzorg het complete traject: alles wat bij de bouw en het ontwerp van een nieuwe responsive website komt kijken. Mijn tarief bestaat uit een opstarttarief, een bedrag voor de webbouw inclusief fotografie (maatwerk) en een maandelijks bedrag voor de hosting bij Jimdo. Indien gewenst leg ik het beheersysteem (CMS) van de website aan je uit.


Proces en plan van aanpak ontwerp responsive website

De volgende stappen lopen we achtereenvolgens door: 

 1. brainstormsessie, waarin jouw wensen, eisen, het doel en de opbouw van de website besproken worden; 
 2. registratie van de (nieuwe) domeinnaam of de verhuizing van een bestaande website naar de nieuwe domeinnaam. Dat geldt ook voor alle e-mailadressen en de hosting; 
 3. plan van aanpak inclusief sitemap / menustructuur en moodboard van de gewenste sfeer en uitstraling op basis van jouw wensen en eisen; 
 4. eerste ontwerp van de website, dat ter goedkeuring wordt voorgelegd; 
 5. bouw en design van de website; 
 6. vullen van de website met beelden en teksten; 
 7. voltooiing nieuwe website en testen; 
 8. lancering van de nieuwe website (live gaan). 

Voordelen van Jimdo

 • Responsive webdesign: het ontwerp van de website past zich aan het scherm van het communicatiemiddel aan (desktop, tablet of smartphone)
 • Zeer gebruiksvriendelijk CMS, iedereen kan hiermee werken
 • Designs voor iedere branche
 • Automatische SEO, geoptimaliseerd voor Google
 • Professionele domeinen
 • Heldere statistieken
 • Flexibel webdesign