Serona Peters, drijvende kracht achter uwbedrijfsfotograaf.nl

Leuk dat je mijn website bezoekt. Graag stel ik me aan je voor. Ik ben Serona Peters, bedrijfsfotograaf in hart en nieren. Samen met mijn man en twee dochters woon ik in het Brabantse dorp Rijen, in de gemeente Gilze en Rijen, tussen Breda en Tilburg in. Een fijne plek om te wonen, werken en een ideale uitvalsbasis. Fotograferen doe ik overal, dat maakt mijn werk zo leuk. Strakke portretfoto’s en profielfoto’s maak ik in mijn mobiele fotostudio op locatie. 

Van passie voor fotografie naar uwbedrijfsfotograaf.nl

In 2015 besloot ik om het roer om te gooien. Ik nam afscheid van de financiële wereld, waarin ik lang heb gewerkt als interim manager, en gunde mezelf een sabbatical.

Eyeopener en mijn droom achterna

Fotografie was altijd al in mijn leven. Tijdens mijn sabbatical ging ik meer foto's maken en op social media delen. En dat leidde tot mijn eerste betaalde opdracht! Dat was echt een eyeopener: 'Ik kan van mijn passie mijn bedrijf maken!' Na mijn eerste boeking, volgende er meer snel betaalde opdrachten en kon ik fulltime aan de slag als fotograaf.

Bedrijfsfotografie is mijn specialisatie: bedrijf en mens in beeld

Ik ben geïnteresseerd in mensen en wat hen beweegt, ondernemers in het bijzonder. Ik fotografeer graag ondernemers – de man / vrouw achter het bedrijf – zo authentiek mogelijk. Gewoon zoals ze zijn. Niet gemaakt of geforceerd, maar spontaan en ongedwongen. Voor mijn lens zie ik ondernemers met passie en ambitie. Vol trots laten ze mij hun bedrijf zien en vertellen er enthousiast over. Stuk voor stuk unieke en inspirerende verhalen. Die ik graag vastleg op beeld, zodat hun bedrijfsverhaal en passie ook online zichtbaar worden. Als bedrijfsfotograaf vind ik het bijzonder om een kijkje in de keuken van al die verschillende bedrijven te nemen. Dat maakt mijn beroep nog meer bevoorrecht! 

Laten we kennismaken!

Heb je professionele foto's  van jezelf, jouw bedrijf en medewerkers nodig? Of heb je behoefte aan zakelijke profielfoto's, portretten, corporate foto's en een eigen beeldbank? Neem dan contact met mij op. Samen bespreken we de mogelijkheden en maken we een plan van aanpak.

 

  

Uwbedrijfsfotograaf is

ondernemend,

creatief,

professioneel

autodidact en

altijd in ontwikkeling.