Werkwijze

1.

Je hebt me gevonden op internet, je bent door iemand getipt, we hebben elkaar ergens gesproken of je volgt me op Facebook, LinkedIn of Instagram.  Hoe dan ook je bent op de website van uwbedrijfsfotograaf.nl terecht gekomen. 

2.

Misschien heb je al wat op mijn website rondgekeken of volg je uwbedrijfsfotograaf.nl op Linkedin, Facebook of Instagram. Mijn werk spreekt je aan en je bent benieuwd wat ik voor je kan betekenen.

3.

Neem dan nu contact op! Je kunt mij bellen, appen of mailen. Vuur al je vragen op mij af en laat mij je wensen weten. Dan maken we snel een afspraak.

4.

Yes, de afspraak staat genoteerd. Ik stuur je een bevestiging, maak een moodboard en een planning voor de shoot. Al jouw wensen zijn hier  natuurlijk in meegenomen.  Op de afgesproken datum, tijdstip en locatie treffen we elkaar en maken wij mooie beelden die passen bij jou en jouw onderneming. 

5.

De shoot zit erop en ik heb veel foto's gemaakt die ik vervolgens ga selecteren en bewerken. Binnen 2 weken stuur ik de bestanden via Wetransfer naar je toe. Deze beelden mag je rechtenvrij gebruiken voor jouw website en social media. Het is niet verplicht maar ik zou het wel leuk vinden als je hierbij uwbedrijfsfotograaf.nl vermeld. 

6.

Dan de zakelijke afwikkeling: via MoneyMonk stuur ik je de factuur.

7.

Ik hoop dat je natuurlijk tevreden bent en dat ik je in de toekomst weer eens kan voorzien van mooi beeldmateriaal.