OVER UWBEDRIJFSFOTOGRAAF.NL

HOI,

Mijn naam is Serona Peters, de drijvende kracht achter uwbedrijfsfotograaf.nl. Geboren en getogen in de Brabantse gemeente Gilze en Rijen. Samen met mijn man en 2 dochters wonen wij in het dorp Rijen. Precies gelegen tussen Tilburg en Breda. Een ideale uitvalsbasis voor opdrachten ergens anders in het land of....naar het buitenland vanaf Eindhoven Airport. 


VAN PASSIE NAAR UWBEDRIJFSFOTOGRAAF.NL

EYEOPENER

Fotografie is er in mijn leven altijd geweest totdat in 2015 mijn eerste betaalde opdracht kwam. Dit was een ware eyeopener: "kon ik van mijn passie mijn beroep maken?"

 


DROOM ACHTERNA

Na de eerste betaalde opdracht volgde al snel nieuwe fotografie opdrachten. Sinds die tijd ben ik fulltime fotogaaf en fotografeer ik graag mensen. Ondernemers in het bijzonder en graag zoals ze zijn. Niet gemaakt of geforceerd maar spontaan en ongedwongen. Voor mijn lens zie ik ondernemers met passie en ambitie. Vol trots laten ze mij hun bedrijf zien of vertellen erover. Deze verhalen leg ik vast op beeld zodat de passie ook online zichtbaar wordt. Als fotograaf vind ik het dan ook heel bijzonder om een kijkje in hun leven als ondernemer en in de keuken van hun onderneming te mogen kijken. Ik voel me dan ook bevoorrecht met zo'n beroep!


LET'S MEET

LATEN WE KENNISMAKEN!

Graag maak ik ook van jou en jouw onderneming mooie foto's. Van jou als ondernemer alleen een mooi zakelijk portret, van al jouw medewerkers een profielfoto of een unieke persoonlijke beeldbank. 

 

Dus: Let's meet!